MEN´S LOUNGE

Min kæreste og jeg fik ideen til Cosmetic Solution og Men’s Lounge i sommeren 2017, da vi syntes, at der manglede kvalitetsprodukter til rimelige priser på det danske marked. Vi blev enige om at forsøge at starte vores eget lille firma, som ikke handler så meget om profit men mere om at tilbyde kunderne produkter af høj kvalitet til de bedst mulige priser. 

 

Det blev til firmaet Cosmetic Solution. I første omgang var det en webshop, der henvendte sig til både mænd og kvinder. Senere besluttede vi, at vores herreafdeling (Men’s Lounge) skulle have sin egen webshop. Men’s Lounge har et stort fokus på at give mænd i alle aldre gode og effektive produkter.

 

Vi ønsker at tilbyde produkter til mænd, der øger livskvalitet og styrker velvære. De brands vi har i webshoppen tilbyder netop det. Her finder I traditionsrige brands med mange års erfaring, samt nye og mere eksklusive brands, der har benyttet tidligere erfaringer til at skabe nogle af de bedste produkter på markedet.

 

Vi er et lille firma, der konstant er under udvikling. I fremtiden vil der derfor også  være en masse nye tiltag for at kunne tilbyde jer produkter af aller højeste kvalitet til priser, hvor alle kan være med.

                           Lars

Cosmetic Solution - Men´s Lounge